VIDEO | Soluţie neobişnuită. Un BMW în flăcări a fost stins cu... vidanja

Glume nepublicabile s-au făcut pe seama unei întâmplări din Rusia, unde un şofer de BMW în flăcări nu a găsit pe altcineva să-i salveze maşina decât o vidanjă.

1728 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Soluţie neobişnuită. Un BMW în flăcări a fost stins cu... vidanja

VIDEO | Soluţie neobişnuită. Un BMW în flăcări a fost stins cu... vidanja

Fiind singura disponibilă din zonă, şoferul vidanjei a interevnit fără ezitare, împroşcând cu nevrednica materie fecală preţiosul bolid, scrie RT.

Şoferul vidanjei a acţionat fără ezitare şi foarte profesionist pentru stingerea incendiului.

Dacă utilizatorii i-au plâns de milă şoferului de BMW, au fost, cu siguranţă, fericiţi că, desi tehnologia e înaintată, mirosul încă nu poate fi transmis prin wi-fi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici