VIDEO Space X se întoarce pe Pământ sâmbătă noaptea. Ce imagini a surprins în spaţiu Capsula Dragonului

  • Cea mai lungă călătorie a oamenilor din Spaţiu se apropie de final.
  • SpaceX a postat deja câteva imagini cu Pământul din spaţiu şi promite multe altele.
  • Echipa va ameriza sâmbătă noaptea, ora 2:00 (ora României).
1924 afișări
Imaginea articolului VIDEO Space X se întoarce pe Pământ sâmbătă noaptea. Ce imagini a surprins în spaţiu Capsula Dragonului

FOTO SpaceX/Twitter

După trei zile în spaţiu, primul zbor de civili revine acasă. Capsula Dragon se întoarce sâmbătă, la ora 19:00 (ora Statelor Unite).
 
Şi da, revenirea este una ca în filme. Capsula călătoreşte cu o viteză de peste 28.000 de km/oră, iar când atinge distanţa de 5.500 metri altitudine îşi va deschide paraşuta. În cele din urma, va ameriza pe apă, în Oceanul Atlantic. 
 
Echipa SpaceX a mers chiar mai departe şi decât Staţia spaţială internaţională. 

Cine face parte din echipa SpaceX

Comandatul misiunii este miliardarul Jared Isaacman (38 de ani), pilot experimentat. Apoi, ambasadoarea Spitalului Saint Jude pentru copii, Hailey Arceneaux. Tânăra a fost tratată, când era mică, la acest spital, ajutat cu fonduri şi de către Isaacman. 
Hailey devine acum cea mai tânără femeie din SUA care a mers în spaţiu.
 
Din echipă mai face parte şi Sian Proctor, medic, care acum a devenit cea de-a patra femeie afro-americană care a călătorit în spaţiu. Chris Sembroski (41 de ani), veteran al războiului din Iraq şi inginer este cel de-al patru membru al echipei SpaceX. 
 
SpaceX a postat deja pe Twitter o serie de imagini interesante surprinse de către Capsula Dragon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici