VIDEO „Thor“ le arată fanilor antrenamentul intens la sala de forţă

Actorul Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul său din franciza Thor, şi-a prezentat antrenamentul fizic pe care îl face pentru a putea intra în rol.

5408 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Thor“ le arată fanilor antrenamentul intens la sala de forţă

VIDEO „Thor“ le arată fanilor cum să se menţină în formă (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Hemsworth a devenit un star după ce a interpretat rolul zeului nordic Thor în franciza cu acelaşi nume. Actorul a atras simpatia fanilor, care l-au invidiat pentru condiţia fizică excelentă în care se află.

Acum ca un nou film Thor va fi lansat, actorul a postat un video în care îşi prezintă antrenamentul intens pe care îl face.  

În descrierea postării, starul îi mulţumeşte antrenorului său. 

 

 

Gettin it done with the worlds best trainer @zocobodypro. For the best training advice, nutrition advice of just how to be a flat out legend check out his website www.zocobodypro.com

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici