VIDEO | Un bărbat a observat un DETALIU frapant în imaginile de la nunta părinţilor săi şi n-a avut linişte pănă când nu a descoperit cum arată în realitate "Nu credeam că mai există"

Joel Smith a observat că în pozele şi înregistrările video de la nunta din 1953 a părinţilor lui, apărea mereu un obiect.

3523 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un bărbat a observat un DETALIU frapant în imaginile de la nunta părinţilor săi şi n-a avut linişte pănă când nu a descoperit cum arată în realitate "Nu credeam că mai există"

VIDEO | Un bărbat a observat un DETALIU frapant într-o înregistrare de la nunta părinţilor săi şi n-a avut linişte pănă când nu a descoperit cum arată în realitate "Nu credeam că mai există" (Imagine: Diply)

Este vorba de un automobil Plymouth Convertible din 1948, pe care Joe şi Beverly Smith şi l-au cumpărat pentru a marca momentul.

Apoi, tatăl a plecat în Războiului din Coreea şi au fost nevoiţi să vândă maşina, din cauza dificultăţilor financiare. Totuşi, Joe şi Beverly nu au uitat niciodată maşina dragă şi mai vorbeau din când în când despre ea.

Fiul celor doi n-a renunţat până nu a găsit un automobil identic. Care a fost reacţia părinţilor vedeţi în videoclipul de mai jos.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici