VIDEO | Un concert Drive-In, organizat în Snagov, a adunat 200 de oameni plini de energie. Cum arată distracţia din maşină

  • S-a dat drumul la concerte în aer iber la Snagov, cu respecatarea distanţării sociale
  • Aseară a fost concertul celor de la The Mono Jacks care a strâns 200 de oameni la iarbă verde
  • Publicul a respectat normele şi a stat în maşini sau pe lângă autovehicul
  • Nerima Rambu, bolnavă de diabet,şi-a făcut injecţia cu insulină în maşină şi s-a bucurat de spectacol
391 afișări
Imaginea articolului  VIDEO | Un concert Drive-In, organizat în Snagov, a adunat 200 de oameni plini de energie. Cum arată distracţia din maşină

Concert Drive-In, organizat în Snagov,

Pandemia reinventează România. Concertele Drive In de la Snagov sunt noile modalităţi de relaxare şi distracţie ale românilor.

Concertul formaţiei de rock alternativ The Mono Jacks a adunat 200 de oameni la iarbă verde. Publicul a respectat din plin distanţarea socială şi s-a bucurat de spectacol în maşinile personale sau pe lângă autovehicul. Muzica a putut fi ascultată la maximum pe freventa convenită de organizatori. 

Nerina Râmbu este o vloggarita de succes, pasionată de muzica celor de la The Mono Jacks, şi a venit aseară la concert. Chiar dacă este bolnavă de diabet şi dependentă de insulină, susţine că a fost cea mai fericită aseară, în timpul concertului. Nerina a adunat peste1000 de vizualizări la filmuleţul postat pe facebook. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici