VIDEO Un post de televiziune iranian a modificat ţinutele celebrităţilor de la OSCAR 2017 din cauza decolteurilor. Silueta lui Charlize Theron, BLURATĂ

În timpul celei de-a 89 ediţii a premiilor Oscar, inginera de origine iraniană Anousheh Ansari l-a reprezentat pe regizorul Asghar Farhadi, care a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film Străin, şi a acceptat statueta de aur în numele lui, însă montajul video cu momentul a fost drastic modificat de un post de televiziune din Iran, scrie The Independent.

10893 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un post de televiziune iranian a modificat ţinutele celebrităţilor de la OSCAR 2017 din cauza decolteurilor. Silueta lui Charlize Theron, BLURATĂ

VIDEO Un post de televiziune iranian a modificat ţinutele celebrităţilor de la OSCAR 2017 din cauza decolteurilor. Silueta lui Charlize Theron, BLURATĂ

Regizorul Asghar Farhadi a refuzat să vină la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, după ordinul anti-imigraţie al lui Donald Trump, însă a trimis o scrisoare de mulţumire după ce a aflat că a câştigat.

Vestea a fost bine văzută în Iran - una dintre cele şapte ţări vizate de ordinul controversat dat de Trump - însă modul în care a fost difuzată ştirea pe un post de televiziune este transformat radical.

Cele care au înmânat trofeul a fost Charlize Theron şi Shirley MacLaine, Theron purtând o ţinută decoltată, lăsând la vedere un bust generos.

Postul de televiziune Iranian Labor News Agency (ILNA) a decis să modifice în PhotoShop haine deasupra siluetei actriţei. I-au acoperit -cu ajutorul programului de editare - mâinile, gâtul şi pieptul.

Imaginile pot fi văzute mai jos:

Când Ansari a acceptat statueta, în cadru apărea şi Charlize, dar de data aceasta producătorii au decis să blureze complet actriţa, lăsând la vedere doar chipul acesteia. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici