VIDEO Ursul acrobat din Parcul Natural Putna: Animalul a fost surprins în timp ce se joacă şi face tumbe prin zăpadă

  • Un urs pus pe joacă a fost filmat de o cameră de monitorizare a faunei din Parcul Natural Putna.
  • Animalul se aşază chiar în faţa camerei şi apoi face tumbe prin zăpadă.
2142 afișări

Imaginile amuzante au fost obţinute cu ajutorul camerei de monitorizare a faunei, montată pe un copac dintr-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea.

„Hopa Mitică sau Hopa Martinică? Ursuleţul din videoclip face un mic show în faţa camerei de monitorizare instalată de specialiştii Romsilva într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea şi pare că nu e pregătit să renunţe la joacă”, au povestit, pe Facebook, reprezentanţii Regiei Naţionale Romsilva.

Potrivit specialiştilor, România are una dintre cele mai dezvoltate populaţii de urs din Europa. Urşii sunt animale omnivore, hrana lor fiind vegetală, dar şi de origine animală, de la peşti şi mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări şi insecte. În căutarea hranei, urşii fac deplasări lungi, folosindu-şi toate simţurile dezvoltate.

Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naţionale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva. Este situat în sud-estul ţării, în judeţul Vrancea, şi are o suprafaţă de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
tumbe,
romsilva

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici