VIDEOCLIP ŞOCANT: Fiica Oliviei Newton-John îşi taie venele, se electrocutează şi prizează cocaină

Chloe Lattanzi, fiica Oliviei Newton-John, a creat numeroase controverse odată cu lansarea noului său videoclip.

2408 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP ŞOCANT: Fiica Oliviei Newton-John îşi taie venele, se electrocutează şi prizează cocaină

VIDEOCLIP ŞOCANT: Fiica Oliviei Newton-John îşi taie venele, se electrocutează şi prizează cocaină

Videoclipul piesei "Play With Me", cel de-al doilea single al lui Chloe Lattanzi, în vârstă de 25 de ani, include scene care simulează violenţa domestică, suicidul şi consumul de droguri, scrie dailymail.co.uk.

Cântăreaţa, care în trecut a avut probleme cu depresia şi anorexia, este criticată de grupurile de părinţi pentru că foloseşte aceste teme pentru a atrage atenţia.

La începutul videoclipului, fiica vedetei din "Grease" apare stând într-o cadă plină cu apă, înconjurată de aparate electrice. Din ochi îi curg lacrimi ce par a fi din sânge, în timp ce iubitul ei stă pe toaletă şi citeşte un ziar, ignorând-o. În timp ce cântă, Chloe aruncă obiectele electrice în apă, simulând electrocutarea, unul dintre braţele sale părând să fie opărit.

Într-o altă scenă din videoclip, Chloe Lattanzi stă întinsă în pat, alături de bărbatul care continuă să o ignore. Vedeta cântă, în timp ce braţele ei sunt însângerate, iar pe pat se află o lamă cu care pare să îşi fi tăiat venele.

În videoclip mai apar imagini în care Chloe îşi pune un pistol la tâmplă şi prizează o substanţă albă ce pare a fi cocaină.

Chloe a descris videoclipul ca fiind o formă de exprimare artistică.

"Vorbeşte despre moartea interioară pe care o poţi suferi în faţa persoanei pe care o iubeşti, iar acea persoană nu observă ce se întâmplă cu tine. Videoclipul vorbeşte despre lipsa de atenţie şi de iubire şi nevoia disperată de dragoste", spune Chloe Lattanzi.


Chloe a fost aspru criticată de membrii unui grup de părinţi din Australia, care o acuză că glorifică comportamente dăunătoare.

"Este trist că această tânără femeie are o nevoie de atenţie atât de mare încât face asemenea lucruri. Acest comportament glorifică o serie de comportamente dăunătoare care nu fac nimic pentru a ajuta tinerii să treacă peste problemele dintr-o relaţie", a declarat Elizabeth Handsley, preşedintele Consiliului Australian pentru Copii şi Media.

"Are pur valoare artistică. Nu vreau să mă sinucid, nu vreau să mor, nu vreau să omor pe nimeni, totul este doar pentru distracţie. Unii oameni iau totul prea în serios", spune Chloe Lattanzi.

Chloe Lattanzi este fiica starului din filmul "Grease", Olivia Newton-John şi a actorului Matt Lattanzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici