Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, condamnat la două săptămâni de închisoare

Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, a fost condamnat de un tribunal din Las Vegas la o pedeapsă de două săptămâni de închisoare, după ce rockerul american s-a declarat vinovat, miercuri, la acuzaţia de conducere a automobilului sub influenţa alcoolului, informează nme.com.

35 afișări
Imaginea articolului Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, condamnat la două săptămâni de închisoare

Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, condamnat la două săptămâni de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul trupei Mötley Crüe, care a fost arestat în iunie 2010, după ce a fost oprit de un echipaj de poliţie în timp ce îşi conducea automobilul Lamborghini prin Las Vegas, a ajuns la o înţelegere cu procuratura americană şi va petrece două săptămâni într-o închisoare din Las Vegas şi alte două săptămâni în regim de arest la domiciliu.

Potrivit Las Vegas Review Journal, Vince Neil va pleda vinovat la acuzaţia de conducere a automobilului în stare de ebrietate, în cadrul unei audieri ce va avea loc la Curtea de Justiţie din Las Vegas, pe 26 ianuarie. Rockerul va începe să îşi ispăşească pedeapsa pe 15 februarie.

"Sunt conştient de faptul că nu poţi să bei şi apoi să conduci. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru faptele mele şi voi trage învăţămintele necesare din această experienţă", a declarat rockerul american.

Aceasta este a doua condamnare a lui Vince Neil pentru conducere în stare de ebrietate. Prima a fost pronunţată în anul 1984, când muzicianul a fost condamnat la o pedeapsă de 30 de zile de închisoare pentru omor involuntar, după ce a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea şi s-a ciocnit frontal de un alt automobil.

Nicholas Dingley, fostul toboşar al trupei Hanoi Rocks, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a murit în acel accident, iar doi pasageri din celălalt automobil au fost accidentaţi sever şi au suferit leziuni cerebrale.

Mötley Crüe este o trupă glam-rock americană, înfiinţată în Los Angeles, în 1981, de basistul Nikki Sixx şi toboşarul Tommy Lee, cărora li s-au alăturat ulterior chitaristul Mick Mars şi solistul Vince Neil. Mötley Crüe a lansat nouă albume de studio şi a vândut peste 80 de milioane de discuri pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici