VIRAL: Gestul dezgustător făcut de un băiat în timpul unui interviu televizat. A repetat isprava de două ori: „Îi era foame"

  • Un copil a înghiţit o muscă în timp ce se afla în direct
  • Băiatul se afla la o emisiune televizată alături de familie
  • Imaginile au devenit virale în mediul virtual şi mii de utilizatori au fost extrem de surprinşi, dar şi amuzaţi
1431 afișări
Imaginea articolului VIRAL: Gestul dezgustător făcut de un băiat în timpul unui interviu televizat. A repetat isprava de două ori: „Îi era foame"

sursa FOTO: captura video

Un băiat din Australia a avut o reacţie teribilă în timp ce familia lui dădea un interviu pentru o televiziune australiană. Imaginile au devenit virale în mediul virtual şi mii de utilizatori au fost extrem de surprinşi de incident, dar şi amuzaţi.

Băiatul a simţit cum o muscă i se aşează pe chip, chiar în zona gurii. A scos limba şi a înghiţit musca. La fel a procedat şi cu a doua muscă, relatează Daily Mirror.

O echipă de filmare vizita comunităţile rurale din Australia pentru a afla cum au fost afectaţi locanici de ploile torenţiale apărute după o lungă perioadă de secetă marcată de incendii.

Cei doi părinţi ai băiatului povesteau într-un interviu despre momentele dificile cu care s-au confruntat. Băiatul care stătea lângă părinţi, cu o pălărie imensă de cowboy pe cap şi un zâmbet foarte larg, a reuşit performanţa de înghiţi două muşte şi să-şi păstreze zâmbetul pe buze.

În filmare se poate auzi o voce care exclamă amuzată: „Le-a prins pe amândouă!”

Unul dintre utilizatori s-a întrebat foarte intrigat cum poate o muscă să se ferească de o mână care se mişcă rapid şi să fie „capturată” de o limbă care se târăşte pe obraz.

Un alt internaut a concluzionat: „Băiatului îi era foame."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici