VIRAL Reacţia unei bunicuţe de 99 de ani, după ce şi-a împlinit visul de o viaţă

Annie, o femeie de 99 de ani din Olanda, a reuşit să taie două lucruri de pe lista cu ”lucruri de făcut” într-o singură noapte: a fost arestată şi a devenit virală pe internet, scrie BuzzFeed News.

6902 afișări
Imaginea articolului VIRAL Reacţia unei bunicuţe de 99 de ani, după ce şi-a împlinit visul de o viaţă

VIRAL Reacţia unei bunicuţede 99 de ani după ce şi-a împlinit visul de o viaţă

Annie i-a povestit nepoatei sale că întotdeauna şi-a dorit să fie arestată şi închisă într-o celulă, iar femeia nu a întârziat să-i facă pe plac bunicuţei.

Astfel, tânăra a sunat la poliţie unde a explicat întreaga situaţie, iar poliţiştii din Olanda nu au stat pe gânduri si au ajutat la îndeplinirea dorinţei bătrânei.

”După ce am făcut câteva aranjamente, am mers la ea acasă pentru a o aduce la secţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei pentru BuzzFeed News.

După ce a ajuns la secţie, lui Annie i s-au pus cătuşele mult visate şi a fost lăsată într-o celulă pentru câteva minute.

“Noi nu procedăm în mod normal aşa, însă am făcut o excepţie pentru Annie”, a ţinut să precizeze putrătorul de cuvânt. “A stat doar câteva minute în celulă. A fost vorba despre experienţă, priviţi ce bucuroasă era. Nu ştim de ce se afla acest lucru pe lista ei”.

Foto: Facebook

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici