VIRAL: Tendinţe în modă pentru 2017. Go Glam! Ţesături diafane, dungi şi roz vibrant

Trend-ul în moda de pe catwalk e deseori haute couture, dar creaţiile extravagante ale designerilor inspiră tendinţele şi în zona prêt-à-porter. Veşmintele noastre de toate zilele. Ce vom purta pe străzile oraşului în 2017 şi ce-i în trend în moda feminină şi masculină?

5136 afișări
Imaginea articolului VIRAL: Tendinţe în modă pentru 2017. Go Glam! Ţesături diafane, dungi şi roz vibrant

VIRAL: Tendinţe în modă pentru 2017. Go Glam! Ţesături diafane, dungi şi roz vibrant (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

MODA FEMININĂ

Go Glam!

Glamour-ul anilor 1980 revine în 2017 - căpţuşeală pe umeri, tăieturi asimetrice, paiete şi o mulţime de ţesături cu aspect metalic, rochii mini. O creaţie Yves Saint Laurent semnalizează trend-ul: rochie mini stacojiu-aurie, umerii din material ce creează volum, culoarea albastru benzină.

Get shirty

Cămaşă feminină deconstruită. Tricouri cu tăieturi asimetrice şi paiete. Vom vedea metamorfoza sălbatică a tricoului clasic în 2017.

Sport for all

Jacheta lungă, din stofă tare. Pantaloni skinny şi o figură androgină. Versace şi Dior propun stilul sport şi dandy în 2017.

La vie en rose

Roz-ul nu mai este pastelat în 2017. Se poartă fuchsia şi culorile fructelor: zmeură şi cireaşă răscoaptă. Prada, Céline, Valentino şi Balenciaga ne spun: e timpul pentru o viaţă în roz vibrant.

Sheer delight

E anul ţesăturilor transparente şi diafane. Brocartul, de pildă. Uşor ca penajul păsării, eteric, în culoare pală.

MODA MASCULINĂ

Wide boy

Palton elegant cu umeri supradimensionaţi. Tipul cu spirit ludic va purta manta în 2017.

Short cuts

Pantalon decupat abrupt către gleznă. Băieţii trendy vor avea gleznele la vedere şi espadrile.

Lines of beauty

Dungi. Cămăşi în dungi. Pantaloni în dungi. Stil retro.

One love

Combinezon. Adică salopetă. În engleză îi spune jumpsuit. Sună mai cochet. E în trend în moda masculină în 2017.

Articolul inspirat de story-ul BBC, aici .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici