Virgin Galactic pune la vânzare biletele pentru călătorii în spaţiu. Cât va costa un loc

  • Virgin Galactic a declarat că, începând de joi, va scoate la vânzare biletele pentru zboruri în spaţiu, la câteva săptămâni după ce fondatorul miliardar al companiei, Richard Branson, a participat la primul zbor.
  • Compania a declarat că va avea trei oferte pentru clienţi: preţ pentru un singur loc, un pachet cu mai multe locuri şi o achiziţie de zbor complet.
  • Preţul biletelor porneşte de la 450.000 dolari pentru un loc.
3316 afișări
Imaginea articolului Virgin Galactic pune la vânzare biletele pentru călătorii în spaţiu. Cât va costa un loc

Virgin Galactic pune la vânzare biletele pentru călătorii în spaţiu. Cât va costa un loc

Compania de turism spaţial a declarat că face progrese către începerea zborurilor anul viitor. Va vinde locuri simple, pachete cu mai multe locuri şi zboruri complete, potrivit The Guardian.

Branson a zburat la aproximativ 141 de kilometri deasupra deşertului New Mexico, la bordul unui avion rachetă Virgin Galactic, pe 11 iulie, şi s-a întors în siguranţă după primul zbor de testare în spaţiu, complet echipat, o etapă simbolică pentru o aventură pe care a început-o acum 17 ani. „Ce zi ... ce zi, ce zi, ce zi", a spus Branson după ce a aterizat. „Am visat acest moment încă de când eram copil, dar nimic nu te poate pregăti pentru vederea din spaţiu”.

În iunie, Virgin Galactic a primit aprobarea din partea autorităţii de reglementare a siguranţei aviaţiei din SUA pentru a duce oamenii în spaţiu.

Vânzările se vor deschide iniţial pentru cei care s-au arătat a fi doritor din timp, a spus acesta. Compania a declarat că va avea trei oferte pentru clienţi: un singur loc, un pachet cu mai multe locuri şi o achiziţie de zbor complet.

Următorul zbor spaţial al Virgin Galactic este programat pentru sfârşitul lunii septembrie în New Mexico, împreună cu forţele aeriene italiene.

Virgin Galactic a anunţat ofertele de preţ pentru bilete, deoarece a raportat joi că a pierdut 94 de milioane de dolari în al doilea trimestru din cauza creşterii costurilor pentru cheltuieli generale şi vânzări. Compania a înregistrat venituri de doar 571.000 de dolari, sumă necesară pentru a acoperi abia un loc într-un nou zbor în spaţiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici