Viţa de Vie - concert aniversar şi album nou, în 2016

Formaţia Viţa de Vie va susţine un concert dedicat celor 20 de ani de activitate, pe 20 februarie, la Arenele Romane din Bucureşti, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate şi piese ce vor fi cuprinse pe viitorul album programat să fie lansat în toamna anului 2016.

382 afișări
Imaginea articolului Viţa de Vie - concert aniversar şi album nou, în 2016

Viţa de Vie - concert aniversar şi album nou, în 2016 (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Setlist-ul concertului Viţa de Vie va cuprinde piese de pe primul album, cărora li se adaugă demo-uri din 1996, dar şi noi compoziţii, care vor fi ascultate de public în primă audiţie.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 50 de lei, până pe 31 ianuarie, şi de 65 de lei, în perioada 1 - 20 februarie.

"Matematic, 20 de ani de Viţa de Vie înseamnă jumătate din viaţa mea. Sunt 20 de ani trăiţi la intensitate maximă şi scurşi parcă într-o clipă. Cu multele bune şi inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aş schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune şi ne-am bucurat de fiecare secundă", spune Adrian Despot.

Liderul şi solistul trupei mai spune că fiecare obstacol i-a făcut mai îndârjiţi şi mai puternici. "În loc să abandonăm sau să dăm înapoi, am reuşit mereu să mergem mai departe, strangând rândurile şi inventându-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizările, mult prea multe pentru a le enumera, cad în derizoriu atunci când mă gândesc la «vârsta» noastră de trupă", a adăugat acesta.

"Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele nostre sunt cântate cu aceeaşi bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut nişte prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie şi au crezut în noi necondiţionat, amortizându-ne căderile şi împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noştri, cărora le datorăm «vârsta» la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună şi am avut grijă unii de ceilalţi. Pentru ei, am încercat să ţinem mereu ştacheta ridicată, iar asta ne-a adus în locul pe care îl ocupăm azi", a încheiat Despot.

În 2012, Viţa de Vie a susţinut pe scena Operei Naţionale Bucureşti un concert acustic pentru a marca 15 ani de activitate.

Formaţia, alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas) şi Mihai Ardelean (clape), a lansat până în prezent nouă albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Lucky Nights Live" (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010) şi "Acustic" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici