Vizitează gratuit Israelul: Un tur virtual durează doar 10 minute

  • Un tur virtual prin Israel durează circa 10 minute
  • Navee, ghidul tău, îţi va prezenta în limba engleză câteva atracţii turistice din Israel
  • Poţi face turul Israelului gratis chiar de la tine de acasă
1716 afișări
Imaginea articolului Vizitează gratuit Israelul: Un tur virtual durează doar 10 minute

Sursa FOTO: Profimedia

Pandemia ţi-a limitat opţiunile pentru vacanţă, dar o organizaţie de turism educaţional, pe nume Birthright, vine în ajutorul tău. Poţi vedea acum locaţii precum fortăreaţa Masada de pe malul Mării Moarte sau Zidul Plângerii din Israel direct pe telefonul sau pe laptopul tău, gratis. Şi timp de 10 minute Navee, ghidul tău, îţi va prezenta în limba engleză atracţiile turistice israeliene pe care chiar tu le poti alege.
 
49% dintre turiştii români în Israel au vârste cuprinse între 35 şi 60 de ani. 31% au vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Tel Aviv şi Ierusalim sunt destinaţiile preferate de tineri.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici