VOCEA ROMÂNIEI: Doi fraţi au reuşit să întoarcă scaunele viitorilor antrenori. Ascultă vocile care au cucerit juriul

Cea de-a patra ediţie a show-ului "Vocea României", difuzat de Pro TV în fiecare marţi, a adus pe scenă doi fraţi care au lupta unul împotriva celuilalt pentru un loc în echipele celor patru antrenori.

2504 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Doi fraţi au reuşit să întoarcă scaunele viitorilor antrenori. Ascultă vocile care au cucerit juriul

Sebastian Munteanu

Sebastian Munteanu a impresionat membrii juriului cu melodia "Kiss From A Rose" a lui Seal.

Interpretarea lui Sebastian a i-a convins pe Marius, Smiley şi Loredana de talentul său însa Horia a ramas indecis. Smiley a comentat "Nu am ce sa comentez, eşti incredibil" însa Sebastian a ales să faca parte din echipa lui Marius Moga.

ASCULTĂ AICI VOCEA INCREDIBILĂ A LUI SEBASTIAN

Maximilian Munteanu, fratele lui Sebastian a reuşit să întoarcă scaunele Loredanei şi pe cel al lui Smiley cu interpretarea sa originală a pisei Everything a lui Michael Buble.

"Aveti material genetic foarte bun, îi felicit pe părinţii vostri pentru aşa copii", i-a spus Smiley făcând referire la fratele său. Maximilian a intrat în echipa lui Smiley.

AFLĂ CUM A CÂNTAT MAXIMILIAN

Anthony a fost primul concurent din ce-a de a 4-a ediţie a showului. În vârstă de 25 de ani, Anthony a ajuns în 2005 în România şi s-a îndrăgostit de ţara noastră. El a ales să cânte melodia celor de la Kings of Leon "Use Somebody" şi i-a determinat pe Smiley, Moga şi Loredana să şi-l dorească în echipa lor însa cel învingător de data aceasta a fost Smiley.

CUM A CÂNTAT ANTHONY

Oana Radu a reuşit să întoarcă toate cele 4 scaune cântând melodia Turning Tables a lui Adele. Deşi a intrat pe scenă speriată,Oana i-a facut pe membrii juriului să se întreacă în complimente la adresa sa.

Oana a decis sa continue acest concurs în echipa lui Marius.

ASCULTĂ AICI CUM A CÂNTAT OANA RADU

Andreea Crepcia în vârstă de 25 de ani a reuşit să impresioneze toţi băieţii din juriul Vocea României cu interpretarea sa plină de viaţă a melodiei When Love Takes Over.

Deşi Smiley şi Horia au încercat să o convingă să vină în echipa lor , Andreea l-a ales pe Marius Moga.

ASCULTĂ MELODIA WHEN LOVE TAKES OVER CÂNTATĂ DE ANDREEA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici