VOCEA ROMÂNIEI: Primul show "Live" şi-a desemnat câştigătorii. Care au fost cei patru concurenţi eliminaţi

Emoţiile primului show live al sezonului 2 de la Vocea României au cuprins concurenţii. Prestaţiile de marţi seară ale celor care îşi doresc preţiosul trofeu au fost primele în format live pentru ei.

2775 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Primul show "Live" şi-a desemnat câştigătorii. Care au fost cei patru concurenţi eliminaţi

VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt concurenţii care merg în show-urile "Live"

Prima care a intrat pe scenă a fost Loredana Ciobotaru, care face parte din echipa lui Smiley. Ea a interpretat o melodie a lui Michael Jackson, The way you make me feel.

Show-ul a continuat cu Laura Gherescu, care s-a oprit la o melodie a Aliciei Keys. În aplauzele asistenţei, concurenta din echipa Smiley a cântat Empire State of Mind.

"Eminem" a fost şi el prezent în sală prin intermediul lui Silviu Paşca. Cel care spunea despre el că simte cum unii îl consideră antipatic, cu siguranţă s-a făcut plăcut prin melodia Lose yourself. De altfel, Silviu Paşca a fost şi primul concurent salvat de public.

Smiley a avut apoi misiunea să aleagă dintre Loredana şi Laura. El a ales-o pe Loredana Ciobotaru iar Laura Gherescu a trebuit să spunp la revedere concursului.

În scenă a urmat echipa Loredanei. Ana Maria Alexie a ales să cânte o melodie a Rihannei, Man down, interpretarea ei determinând-o pe Loredana să spună “Sunt foarte mandra de tine”.

Daria Corbu a ales Titanium, piesa dance a lui David Guetta.

Ciprian Teodorescu a interpretat She's a Lady şi a cucerit publicul cu această piesă, fiind salvat de telespectatori.

Loredana a ales-o apoi pe Ana Maria Alexie să continue concursul.

Piesa câştigătoare a Eurovisionului, Euphoria, a fost alegerea Mariei Cojocaru din echipa lui Horia Brenciu.

Următoarea pe scenă a fost Dalma Kovacs cu "Hot n Cold", piesă care l-a făcut pe Horia Brenciu să exclame "M-am indragostit de vocea ei ragusita".

Vlad Simon a ales să interpreteze "Come Toghether"şi a cucerit şi publicul, fiind salvat de voturile telespectatorilor.

Horia Brenciu a ales apoi să o salveze pe Dalma.

Ultima echipă intrată în concurs a fost cea condusă de Marius Moga.

Maria Mirabela Cismaru, de doar 17 ani, a cântat What's going on, iar Smiley a declarat că piesa şi interpretarea Mirabelei i-au adus aminte "de copilărie".

O prezenţă impunătoare pe scenă a fost cea a lui Vizi Imre, care a cântat How come, how long. El a şi fost cel salvat de telespectatori.

Ultima concurentă a serii a fost Fely Donose, care a interpretat o melodie a lui Adele, Set fire to the rain

Marius Moga a decis apoi să o salveze pe Fely Donose.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici