Vunk prezintă show-ul "Hituri şi Mituri", prin care spune povestea trupei, pe 25 noiembrie

Vunk va prezenta show-ul "Hituri şi Mituri" pe 25 noiembrie, de la ora 21:00, la Hard Rock Café din Bucureşti, prin care trupa le propune fanilor săi să exploreze acele piese care au construit, în ultimii ani, universul muzicii lor.

135 afișări
Imaginea articolului Vunk prezintă show-ul "Hituri şi Mituri", prin care spune povestea trupei, pe 25 noiembrie

Vunk prezintă show-ul "Hituri şi Mituri", prin care spune povestea trupei, pe 25 noiembrie

Într-un decor cu totul nou, cu o construcţie a scenei care va surprinde publicul şi spectaculoase jocuri de lumini, Hard Rock Café se va transforma într-o veritabilă sală de concert pentru a găzdui noul show Vunk, "Hituri şi Mituri", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Fanii trupei vor putea asculta cele mai cunoscute hituri ale formaţiei Vunk ale ultimilor ani, dar şi câteva piese noi, printre care şi single-ul "Un Nou Univers", care a susţinut conceptul celui mai recent concert mare al trupei Vunk.

"Ne întoarcem în Hard Rock Cafe să aducem un concert care, într-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de Vunk. «Hituri & Mituri» este colecţia noastră de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 până acum, născute din poveşti reale şi în jurul cărora s-au construit şi scris alte poveşti, cele ale fanilor noştri. Pe 25 noiembrie sărbătorim povestea, emoţia, prietenia şi bucuria noastră şi a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezintă un mit, ci realitatea noastră frumoasă, pe care o trăim împreună, cu fiecare vers, cu fiecare cântec, cu fiecare concert", spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Fiecare dintre piesele prezentate la show-ul "Hituri şi Mituri" este legată de o amintire frumoasă, un moment special în istoria trupei Vunk.

Biletele la concertul "Hituri şi Mituri", de pe 25 noiembrie, sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici