Warren Beatty s-a culcat cu aproape 13.000 de femei

Warren Beatty a fost un afemeiat şi s-a culcat cu aproape 13.000 de femei, potrivit cărţii "Star: How Warren Beatty Seduced America", ce va fi lansată săptămâna aceasta, actorul american publicând însă un comunicat în care neagă aceste informaţii, relatează people.com.

917 afișări
Imaginea articolului Warren Beatty s-a culcat cu aproape 13.000 de femei

Warren Beatty s-a culcat cu aproape 13.000 de femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Folosind o metodă de calcul simplă", autorul lucrării, Peter Biskind, a ajuns la concluzia că Warren Beatty, în vârstă de 72 de ani, s-a culcat de-a lungul vieţii lui cu 12.775 de femei, potrivit New York Post.

Însă, într-o declaraţie oferită publicaţiei Huffington Post de Bertram Fields, avocatul lui Warren Beatty, se indică faptul că volumul, despre care publicaţia a scris că avea acceptul actorului, a fost de fapt condamnat de celebrul artist.

"Anosta şi plictisitoarea carte a domnului Biskind despre Warren Beatty nu a avut acceptul domnului Beatty şi nu ar trebui publicată ca o biografie autorizată", a declarat Bertram Fields.

"Lucrarea conţine multe afirmaţii false şi pretinde că îl citează pe domnul Beatty spunând lucruri pe care, de fapt, nu le-a spus niciodată. Celelalte mijloace de informare nu ar trebui să reproducă pasajele din carte presupunând că acestea sunt adevărate sau că lucrarea ar reprezenta o biografie autorizată".

Printre cuceririle lui Warren Beatty, potrivit lui Peter Biskind, s-ar afla actriţele Jane Fonda, Joan Collins, Leslie Caron, Isabelle Adjani, Julie Christie, Diane Keaton, Madonna şi, desigur, actriţa Annette Bening, cu care este căsătorit din 1992 şi cu care are patru copii.

Warren Beatty şi-a început cariera cu rolul din sitcom-ul "The Many Loves of Dobie Gillis", în 1959.

Actorul a debutat pe Broadway în 1960, în spectacolul "A Loss of Roses", iar un an mai târziu a apărut în primul său film pentru marele ecran, "Splendoare în iarbă", de Elia Kazan.

În 1967, Beatty a produs primul său film, "Bonnie şi Clyde", în regia lui Arthur Penn, în care a jucat alături de Faye Dunaway. A câştigat un premiu Oscar pentru regie, pentru pelicula "Reds", în 1981.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici