Water Park Otopeni se redeschide vineri. Ce dotări are cel mai mare parc acvatic din România

Water Park Otopeni, cel mai mare parc acvatic din România, se redeschide vineri, după renovare, cu o zonă VIP cu baldachine, Wi-Fi gratuit pe toată suprafaţa parcului şi diverse distracţii pentru copii, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

2285 afișări
Imaginea articolului Water Park Otopeni se redeschide vineri. Ce dotări are cel mai mare parc acvatic din România

Water Park Otopeni se redeschide vineri (Imagine: Thomas Dinca/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Water Park, micii vizitatori vor putea să aleagă dintre noile jucării pregătite special pentru ei: Candy Water Toy, Flower Water Toy, Waterfall Tunnel sau trambulinele distractive din colţul Jump&Laugh.

Mai mult, în piscina pentru copii, ei vor putea să organizeze concursuri de stat agăţaţi de sfori, fără a cădea în apă.

Cei mari au amenajată o zonă VIP cu baldachine. În plus, au fost amplasate în tot parcul cabine de schimbat şi duşuri.

Totodată, vizitatorii Water Park vor beneficia de Wi-Fi gratuit pe toată suprafaţa parcului.

Water Park Otopeni, situat la 6 kilometri de Bucureşti, număra între 150.000 şi 250.000 de vizitatori pe sezon, persoane de toate vârstele, locuitori ai capitalei şi ai împrejurimilor, dar şi turişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici