Weekendul la cinema | De la aventură, la documentar care înduioşază şi Terminator. Ce premiere rulează în cinematografe

Aventura fantastică a unei orfane ce porneşte într-o călătorie pentru a-şi găsi părinţii biologici, o poveste acompaniată de muzica legendarei trupe Slayer şi misiunea cu care revine Terminator sunt mizele filmelor care intră în cinematografele româneşti la începutul lunii noiembrie.

432 afișări
Imaginea articolului Weekendul la cinema | De la aventură, la documentar care înduioşază şi Terminator. Ce premiere rulează în cinematografe

Weekendul la cinema | De la aventură, la documentar care înduioşază şi Terminator. Ce premiere rulează în cinematografe

Animaţia "Salma şi misterul cărţii magice/ Salma's Big Wish" este regizată de Carlos Gutiérrez Medrano. Povestea are loc în oraşul mexican Santa Clara, unde trăieşte Salma, o adolescentă orfană, ce nu şi-a cunoscut părinţii biologici. Salma a căutat mereu indicii despre identitatea părinţilor ei şi despre locul în care i-ar putea găsi, dar nu a descopeit nimic. Într-o zi, fata descoperă o carte specială, plină de poveşti despre Santa Clara şi istoria locuitorilor de acolo. Înarmată cu această carte magică, Salma porneşte într-o aventură împreună cu cei doi prieteni ai ei, Jorge şi Pedro, pentru a găsi veriga lipsă din istoria ei personală şi pentru a-şi cunoaşte părinţii pierduţi demult, notează platforma Cinemagia.

Aventura Salmei şi a celor doi prieteni ai săi începe aici:

Filmul "Slayer: The Repentless Killogy", regizat de BJ McDonnell şi Wayne Isham, îi are în distribuţie pe Danny Trejo, Tom Araya, Paul Bostaph, Gary Holt şi Kerry King. Filmul descrie cele patru decenii în care Slayer a încântat fanii metal de pretutindeni. Membrii trupey Slayer, Tom Araya, Kerry King, Gary Holt şi Paul Bostaph, în colaborare cu Trafalgar Release, Nuclear Blast Records şi Prime Zero Productions, vor dezlănţui ofensiva Slaytanic pe marele ecran. Filmul va cuprinde extrase din concertul Slayer din 5 august 2017, de la Los Angeles Forum.

Formaţia Slayer poate fi cunoscută şi ascultată aici:

Filmul "Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate", în regia lui Tim Miller, îl readuce pe marile ecrane pe Arnold Schwarzenegger. În poveste, Sarah Conner, interpretată de Linda Hamilton, se aliază cu mai mulţi agenţi şi cu Terminator pentru a lupta împotriva robotului asasin Rev-9, trimis pentru a o ucide pe tânăra Dani Ramos. Din distribuţia filmului mai fac parte Mackenzie Davis şi Natalia Reyes.

Noua misiune a lui Terminator începe aici:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici