WhatsApp va lansa o nouă aplicaţie. Facebook vrea să câştige bani de pe urma celor peste 1 miliard de utiizatori

WhatsApp, companie deţinută de Facebook, lucrează la o nouă aplicaţie pentru companii, care le va permite acestora să interacţioneze mai uşor cu clienţii, potrivit unei pagini descoperite pe site-ul său de suport tehnic, scrie go4it.ro.

3704 afișări
Imaginea articolului WhatsApp va lansa o nouă aplicaţie. Facebook vrea să câştige bani de pe urma celor peste 1 miliard de utiizatori

WhatsApp va lansa o nouă aplicaţie. Facebook vrea să câştige bani de pe urma celor peste 1 miliard de utiizatori

Mai mult, aplicaţia va include o nouă funcţie, numită „Verified Business Accounts”, care va afişa o mică insignă verde în dreptul numerelor de telefon care aparţin companiilor.

Aplicaţia pentru companii se va numi, se pare, WhatsApp Business, potrivit WABetaInfo. 

Citiţi mai multe detalii despre acest subiect pe go4it.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici