Yasmine Bleeth, una dintre cele mai sexy actriţe din serialul Baywatch, e de nerecunoscut la 51 de ani. Vedeta, fotografiată după ce a „dispărut” timp de 17 ani

  • Yasmine Bleeth, una dintre cele mai sexy vedete ale anilor '90 are un fizic de nerecunocut
  • Fosta actriţă din serialul-fenomen Baywatch a fost fotografiată după 17 ani
  • Vedeta s-a retras din lumea Hollywood-ului în 2003, din cauza problemelor cu abuzul de stupefiante
8590 afișări
Imaginea articolului Yasmine Bleeth, una dintre cele mai sexy actriţe din serialul Baywatch, e de nerecunoscut la 51 de ani. Vedeta, fotografiată după ce a „dispărut” timp de 17 ani

Yasmine Bleeth, una dintre cele mai sexy actriţe din serialul Baywatch, e de nerecunoscut la 51 de ani

Yasmine Bleeth, în vârstă de 51 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din popularul serial Baywatch, a fost fotografiată de curând în timp ce îşi plimba câinele. Din păcate fosta vedetă nu mai păstrează nicio trăsătură din fizicul care a consacrat-o, relatează The Sun.

Yasmine Bleeth a fost considerată unul dintre simbolurile feminine ale anilor '90.

Datorită carismei şi a fizicului de invidiat, apariţia episodică a actriţei, în serialul-fenomen Baywatch, s-a transformat într-un rol de sine stătător de-a lungul a trei sezoane.

Declinul vedetei a fost cauzat de abuzul de stupefiante, ceea ce a adus cu sine refuzul regizorilor de a mai lucra cu ea. Aceştia au catalogat-o adeseori ca fiind dificilă din punct de vedere profesional.

Yasmine Bleeth s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a învinge dependenţa de cocaină. Aici l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ până în prezent, Paul Cerrito, patron al unui club de striptease.

Cu toate acestea, în 2001 vedeta a recurs din nou la droguri. Bleeth a fost arestată, după ce a fost implicată într-un accident de maşină, iar poliţia a găsit cocaină în autovehiculul pe care actriţa îl conducea.

Yasmine Bleeth şi-a recunoscut vina în cazul incidentului. Vedeta a fost condamnată la doi ani cu suspendare şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

În anul 2003 actriţa a decis să se retragă din viaţa publică, alături de soţul ei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici