Zac Efron şi fiica lui Phil Collins, Lily, s-au despărţit. Care a fost motivul

Actorii Zac Efron şi Lily Collins au decis să se despartă, după o relaţie care a durat doar trei luni.

822 afișări
Imaginea articolului Zac Efron şi fiica lui Phil Collins, Lily, s-au despărţit. Care a fost motivul

Zac Efron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit mai multor surse din anturajul cuplului, niciunul dintre cei doi actori nu avea intenţii serioase în privinţa acestei relaţii, informează contactmusic.com.

"Nu mai sunt împreună. Nu au privit niciodată această relaţie ca pe ceva serios. A fost doar ceva temporar. Nu se aflau niciodată în acelaşi loc şi în acelaşi timp", a declarat o sursă pentru Us Magazine.

"Zac nu a avut niciodată intenţii serioase faţă de ea. Nu le vorbea niciodată prietenilor lui despre ea", a adăugat o altă sursă.

Zac Efron şi Lily Collins şi-au început relaţia în luna februarie, dar de atunci au fost fotografiaţi împreună o singură dată.

Zac Efron, în vârstă de 24 de ani, a avut în trecut o relaţie cu colega lui din distribuţia filmelor din seria "High School Musical" Vanessa Hudgens, care a durat cinci ani, iar presa americană afirmă că ar fi avut o relaţie şi cu cântăreaţa de muzică country Taylor Swift.

Tânărul actor american s-a remarcat apoi în pelicule precum "Din nou la 17 ani", "De Anul Nou/ New Year's Eve" şi "The Paperboy".

Lily Collins, în vârstă de 23 de ani, a avut la rândul ei o relaţie cu Taylor Lautner, celebru pentru rolul vârcolacului Jacob din franciza "Twilight". Lily Collins şi Taylor Lautner au jucat împreună în thrillerul SF "Abductions".

Lily Collins este fiica cântăreţului Phil Collins şi a putut fi văzută pe marile ecrane în această primăvară alături de Julia Roberts în filmul "Oglindă, oglinjoară", cea mai recentă adaptare a basmului "Albă ca Zăpadă". Tânăra actriţă s-a remarcat şi în 2009, când a jucat alături de Sandra Bullock în pelicula "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici