"Zalele", o manea cu influenţe latino - noul hit al verii în Italia. Cum sună varianta în limba română - VIDEO

"Zalele", o manea cu influenţe latino interpretată în limba spaniolă de artiştii români Claudia şi Asu, este noul hit al verii în Italia, scrie agenţia de presă ANSA pe site-ul său oficial.

2645 afișări
Imaginea articolului "Zalele", o manea cu influenţe latino - noul hit al verii în Italia. Cum sună varianta în limba română - VIDEO

"Zalele", o manea cu influenţe latino - noul hit al verii în Italia. Cum sună varianta în limba română

"Se intitulează «Zalele» şi este noul hit estival făcut în România", scrie agenţia de ştiri italiană ANSA.

"Genul muzical «manele» este de origine ţigănească şi din acest motiv a fost contaminat cu influenţe latino şi asiatice. Maneaua este un segment al muzicii foarte bogat, festiv şi foarte interesant din punct de vedere comercial, iar Claudia şi Asu sunt autorii şi principalii interpreţi ai melodiei. Noua versiune în limba spaniolă a melodiei are potenţial internaţional. De asemenea, single-ul este disponibil în alte două versiuni disco remixate de Kuerty Uyup şi Zalele zeroOne", mai scrie ANSA.

Dacă varianta românească sună ca o manea, versiunea spaniolă are influenţe disco-pop. Potrivit unor comentarii publicate pe site-ul YouTube, varianta în limba română ar suna mai bine decât cea în limba spaniolă.

Alături de acest articol, ANSA a publicat pe site-ul său şi videoclipul "Zalele", în versiunea în limba spaniolă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici