Zdob şi Zdub au cântat în faţa premierului rus Dmitri Medvedev

Formaţia Zdob şi Zdub a cântat la festivitatea de închidere a ediţiei a 27-a a Universiadei de vară de la Kazan (Rusia), la care a participat şi premierul rus Dmitri Medvedev, informează MediaPro Music.

206 afișări
Imaginea articolului Zdob şi Zdub au cântat în faţa premierului rus Dmitri Medvedev

Zdob şi Zdub au cântat în faţa premierului rus Dmitri Medvedev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezenţa a peste 45.000 de spectatori, dar şi a premierului rus, Dmitri Medvedev, trupa Zdob şi Zdub a susţinut un recital de excepţie, aşa cum şi-a obişnuit fanii, la închiderea Universiadei de vară de la Kazan, evenimentul fiind recunoscut ca o importantă competiţie sportivă internaţională.

Pe scena principală Kazan-Arena au evoluat şi unii dintre cei mai populari interpreţi din Rusia.

"Suntem onoraţi că am participat la o ceremonie atât de grandioasă, o adevarătă sărbătoare pentru noi toţi", a spus Roman Iagupov, solistul Zdob şi Zdub.

Fanii din România care vor să îi vadă live pe îndrăgiţii moldoveni o pot face pe 2 august, când Zdob şi Zdub va cânta la cea de-a noua ediţie a Festivalului Folk You! "Florian Pittiş", care va avea loc pe plaja din Vama Veche.

Astfel, artişti moldoveni vor cânta atât piese de pe noul lor album, "Basta Mafia", cât şi alte hituri ale formaţiei. Albumul "Basta Mafia", lansat în Romania împreună cu MediaPro Music, conţine 13 piese, printre care "Moldovenii s-au născut", "Dunărea", "Lângă Codrii de Aramă", "Om cu Inima de Lemn", "So Lucky" şi două bonus tracks. Artiştii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album care marchează majoratul formaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici