Zece ani de Fundaţia Calea Victoriei, marcaţi prin concertul aniversar "I Love Verdi"

Fundaţia Calea Victoriei marchează pe 4 aprilie aniversarea a zece ani de activitate prin concertul "I Love Verdi, ce va avea loc la Sala Radio, de la ora 19:00, invitându-i pe melomani la o seară muzicală plină de strălucire şi emoţie, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

169 afișări
Imaginea articolului Zece ani de Fundaţia Calea Victoriei, marcaţi prin concertul aniversar "I Love Verdi"

Zece ani de Fundaţia Calea Victoriei, marcaţi prin concertul aniversar "I Love Verdi"

Concertul Aniversar „I love Verdi” de la Sala Radio, operele celui mai iubit compozitor italian ne vor aduce inspiraţie, vitalitate şi multă bucurie sonoră.

Genialul compozitor Giuseppe Verdi îşi construia personajele având în minte oameni adevăraţi, cu care te puteai întâlni în viaţa reală, spune dirijorul Tiberiu Soare. Impetuoasa Violetta şi pasionalul Alfredo, Gilda cea ingenuă şi libertinul Duce, curajoasa Aida şi Radames cel loial sunt eroi în care ne putem regăsi experienţe personale, visuri şi frământări.

Melomanii sunt invitaţi să descopere eroii imaginaţi de Verdi şi să asculte poveştile lor melodioase, la acest concert susţinut de solişti vocali talentaţi, apreciaţi de publicul meloman din ţară şi din străinătate: soprana Diana Ţugui, tenorul Hector Lopez, baritonul Ionuţ Pascu, alături de tinerii muzicieni din Symphactory Orchestra.

Din programul serii vor face parte arii celebre din Traviata, Rigoletto, Aida, Nabucco, Trubadurul şi Forţa destinului.

De 10 ani, Fundaţia Calea Victoriei inspiră prin Arte şi Cultură publicul de toate vârstele, prin cursuri şi evenimente interactive şi originale, ce animă viaţa capitalei.
Concertul „I Love Verdi” este primul eveniment prin care Fundaţia Calea Victoriei sărbătoreşte un deceniu de aventuri culturale independente.

La finalul concertului, publicul va avea ocazia să se întâlnească în foaier cu dirijorul Tiberiu Soare şi cu cei trei solişti, pentru a face fotografii şi a împărtăşi impresii despre concert. De asemenea, Tiberiu Soare va acorda autografe pe cartea sa „Nouă poveşti muzicale”.

Biletele la Concertul de Gală „I love Verdi” se pot achiziţiona numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online, de pe Eventim (http://bit.ly/2m4Cn9S). Categorii de bilete: Categoria I – 120 ron; Categoria II – 100 ron; Categoria III – 85 ron.

„Fundaţia Calea Victoriei este singurul loc din Bucureşti în care te poţi dezvolta cu ajutorul artei şi culturii şi în care întâlneşti cea mai mare varietate de cursuri şi evenimente culturale. De peste 10 ani inspirăm prin arte şi cultură şi susţinem tinerii talentaţi. Am reuşit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale şi, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artişti şi traineri s-au format ca lectori.”, afirmă reprezentanţii instituţiei.

Peste 50 000 de cursanţi care au participat la proiectele Fundaţiei şi peste 2000 de tineri au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală. Detalii pe www.victoriei.ro, la adresa contact@victoriei.ro sau la numărul de telefon 021-321.30.22.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici