Ziua Internaţională a Fericirii, sărbătorită pentru prima dată în acest an, pe 20 martie

Ziua Internaţională a Fericirii este sărbătorită pentru prima dată în acest an, pe data de 20 martie, decizia fiind luată de Organizaţia Naţiunilor Unite.

5034 afișări
Imaginea articolului Ziua Internaţională a Fericirii, sărbătorită pentru prima dată în acest an, pe 20 martie

Ziua Internaţională a Fericirii, sărbătorită pentru prima dată în acest an, pe 20 martie (Imagine: Shutterstock)

Pe 28 iunie 2012, Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internaţională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie.

ONU speră ca iniţiativa să înucrajeze guvernele să ia în considerare starea de bine a cetăţenilor, şi să nu îşi mai concentreze eforturile doar pe creşterea economică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici