Zsa Zsa Gabor: Joan Rivers merita să moară

Actriţa Zsa Zsa Gabor a declarat, în glumă, că Joan Rivers "merita să moară", deoarece era foarte răutăcioasă cu majoritatea celebrităţilor de la Hollywood, informează femalefirst.co.uk.

379 afișări
Imaginea articolului Zsa Zsa Gabor: Joan Rivers merita să moară

Zsa Zsa Gabor: Joan Rivers merita să moară

Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 97 de ani, s-ar fi amuzat atunci când a aflat că prezentatoarea emisiunii "Fashion Police" a murit, la începutul lunii septembrie, la vârsta de 81 de ani.

Soţul actriţei Zsa Zsa Gabor, Frederic von Anhalt, a dezvăluit pentru tabloidul american National Enquirer: "Zsa Zsa se uita la televizor atunci când au apărut ştirile despre moartea lui Joan, iar ea m-a întrebat ce se întâmplă. Apoi mi-a spus: «Ne-a vorbit de rău pe toţi. Merita să moară. Acum ea a murit, însă eu sunt încă aici!». Replica ei mi-a părut tristă, dar şi amuzantă".

În anii '60, Joan Rivers obişnuia să creeze glume pentru Zsa Zsa Gabor, însă apoi, de-a lungul anilor, a început să facă din actriţa de origine maghiară ţinta preferată a ironiilor sale.

"Zsa Zsa a făcut atât de multe operaţii estetice încât atunci când a leşinat ieri nimeni nu a ştiut dacă trebuie să o ducă la spital sau la fabrica Tupperware", a glumit celebra prezentatoare TV .

Joan Rivers a murit pe 4 septembrie, într-un spital din New York, după ce, cu o săptămână înainte, a intrat în stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii chirurgicale asupra coardelor vocale, efectuată la o clinică din Manhattan.

Joan Rivers este considerată un pionier privind accesul femeilor în lumea comediei. A devenit cunoscută în anii 1960, printre vedetele alături de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflându-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen şi George Carlin, despre care Rivers a spus că nu s-a simţit niciodată ca şi cum ar fi fost parte a "clicii lor".

În 1983, aceasta a obţinut una dintre cele mai râvnite poziţii din industrie, după ce gazda emisiunii "The Tonight Show" Johnny Carson a numit-o invitat special permanent.

Stilul ei direct, acid şi autoironic a fost apreciat şi a atras mulţi fani, dar şi recunoaşterea meritelor de către industrie, iar în ultimii ani a devenit un acid critic de modă, cu comentarii adeseori savuroase despre ţinutele vestimentare ale vedetelor de la Hollywood.

Zsa Zsa Gabor s-a confruntat în ultimii ani cu tot mai multe probleme de sănătate şi a fost de mai multe ori spitalizată după ce şi-a fracturat şoldul, căzând din pat, în iulie 2010, încercând să răspundă la telefon. În urma unei infecţii, actriţei i-a fost amputată, în ianuarie 2011, o mare parte a piciorului drept. Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010. Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.

Zsa Zsa Gabor este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici