Zucchero va susţine un concert la Bucureşti, pe 21 iunie

Zucchero, unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din Italia, revine în România pentru a patra oară, pentru a susţine un concert în Bucureşti, la Arenele Romane, pe 21 iunie, informează organizatorii.

69 afișări
Imaginea articolului Zucchero va susţine un concert la Bucureşti, pe 21 iunie

Zucchero va susţine un concert la Bucureşti, pe 21 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul este organizat de compania Project Events şi face parte din Zucchero Chocabeck World Tour 2011. "Chocabeck" este şi numele noului său album, lansat la sfârşitul anului 2010. Acesta conţine 11 piese, scrise chiar de cântăreţ, la unele dintre ele colaborând şi Bono, liderul formaţiei U2.

Biletele pentru acest eveniment sunt puse în vânzare joi, exclusiv în reţeaua biletoo.ro. Biletele pot fi găsite pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toata ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea şi la staţia de metrou Unirii 1.

Preţurile biletelor sunt de 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei şi 250 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Pe numele său adevărat, Adelmo Fornaciari, Zucchero s-a născut pe 25 septembrie 1955. Zucchero şi-a început cariera în 1970, reuşind în scurt timp să cucerească milioane de fani cu piesele sale. A vândut peste 40 de milioane de CD-uri în întreaga lume. A câştigat şi foarte multe premii, printre care două World Music Awards şi o nominalizare la Grammy. Cel mai de succes hit al său a fost "Senza Una Donna", care s-a menţinut vreme îndelungată pe prima poziţie în toate topurile europene.

A împărţit scena cu mari artişti, precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow. Ray Charles spunea despre el: "Tipul ăsta este atât de talentat… o voce grozavă… poate unul dintre cei mai buni cântăreţi de blues cu care am lucrat vreodată!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici