A székely himnusszal fogadták Klaus Johannis államfőt Hargita megyében

Kedden a Hargita Megyei Tanács székházához érkezett Klaus Johannis államfő, ahol a székely himnusszal fogadták, amit rögtön eljátszottak a román himnuszt követően. Románia elnöke megköszönte a fogadtatást.

67 afișări
Imaginea articolului A székely himnusszal fogadták Klaus Johannis államfőt Hargita megyében

A székely himnusszal fogadták Klaus Johannis államfőt Hargita megyében

Johannis több Hargita és Kovászna megyei helyi választottal is találkozott, hogy a helyi gondokról egyeztessenek, illetve szót ejtsenek a regionális fejlesztéssel kapcsolatos kérdésekről.

A munkálatok kezdetén a román himnuszt a székely himnusz követte.

Ezután az államfő szólalt fel, aki előbb románul, majd magyarul köszöntötte az egybegyűlteket, és megköszönte azt, ahogyan fogadták.

„Köszönöm, hogy énekletek nekem, amikor bejöttem. Nagyon jó és erős hangjuk van” – fogalmazott Klaus Johannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici