Băsescu: a PSD-t eltérítette Dragnea és Firea. Döntsék el, akarnak-e még élő, hasznos párt lenni

Traian Băsescu, a Népi Mozgalom Pártjának (PMP) elnöke pénteken azt mondta, a PSD-t a befolyás és a hatalom érdekében eltérítették olyan „inkompetens és nagyszájú” emberek, mint Liviu Dragnea és Gabriela Firea, akiknek sürgősen el kellene dönteniük, „akarnak-e még élő, hasznos párt lenni”.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: a PSD-t eltérítette Dragnea és Firea. Döntsék el, akarnak-e még élő, hasznos párt lenni

Băsescu: a PSD-t eltérítette Dragnea és Firea. Döntsék el, akarnak-e még élő, hasznos párt lenni

„A Szociáldemokrata Párt (PSD) egy eltérített párt. (…) Eltérítették a befolyás és a politikai-végrehajtó hatalomért, a nagyszájú és inkompetens Liviu Dragnea és Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh számára” – nyilatkozta Traian Băsescu, a PMP elnöke.

Traian Băsescu kijelentette: „a PSD-hez hasonló kaliberű politikai kolosszust” sikerült „saját érdekből eltérítenie néhány intellektuálisan átlagon aluli, de ravasz és nagyszájú, és főleg tévékben szívesen beszélő embernek”.

„Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh – mind szörnyen opportunista, tisztségükhöz hozzá nem értő ember, akiknek sikerólt átvenni a vezetést egy óriási párt fölött, amely egy óvodás gyermek által könnyedén alakítható, amorf gyurmadobozként viselkedik. Pontosan erre van szükségük az inkompetens, ravasz és nagyszájú opportunistáknak, hogy saját politikai céljaikra használják a gyurmadobozt, mélységes megvetéssel a PSD, de főleg az ország érdekeivel szemben” – írja Băsescu.

A volt államfő szerint „sürgősen el kellene dönteniük, akarnak-e még élő, az ország számára hasznos párt lenni, vagy megtartják mostani státuszukat, de akkor fennáll a veszélye, hogy az óvodás gyerek rápisil a gyurmadobozra, ahogyan az szerdán, a bizalmatlansági indítványon is történt. Ha ez így marad, a PSD ALKALMATLAN LESZ A KORMÁNYZÁSRA” – fogalmaz Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici