Dragnea: egyesek kérték Ponta kizárását; nem hagytam, hogy gyűlésen kérjék

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke vasárnap este közölte, egyes párttagok kérték Victor Ponta kizárását az alakulatból, ám ő nem hagyta, hogy erre gyűlés keretében tegyenek javaslatot, és többeket próbált megakadályozni, hogy nyilvános támadást intézzenek a volt kormányfő ellen.

29 afișări
Imaginea articolului Dragnea: egyesek kérték Ponta kizárását; nem hagytam, hogy gyűlésen kérjék

Dragnea: egyesek kérték Ponta kizárását; nem hagytam, hogy gyűlésen kérjék (Imagine Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Amikor vasárnap este a România Tv műsorában megkérdezték, hogy volt-e, aki azt kérte, hogy Pontát zárják ki a pártból, Dragnea így válaszolt: „Egyesek igen, kérték. Ki is mondták a nyilvánosság előtt”.

Arra a kérdésre pedig, hogy a volt kormányfő támadásai kibillentik-e egyensúlyából az alakulatot, azt mondta: „Számomra valamelyest kényelmetlen helyzetet teremt, de ehhez hozzászoktam. De összességében véve, a pártnak nem, és a párttagok, vidéki kollégák, akik idegesek, ők is túlélik. A párt nem áll meg”.

„Egyesek elkezdtek előállni. Én próbálom megakadályozni őket, hogy ne reagáljanak, hisz más teendőink vannak, ne reagáljanak a nyilvánosság előtt” – fogalmazott Dragnea.

Amikor pedig arról faggatták, hogy a szociáldemokraták miért nem a párton belül kérik Ponta kizárását, közölte: „Nem hagytam, hogy gyűlésen tegyék, kérték gyűlés előtt, nem akarok erről a témáról beszélni”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici