Elhunyt a londoni merényletben megsérült román nő

Andreea Cristea, a 31 éves román nő, aki súlyosan megsérül a londoni merényletben, a kórházban elhunyt – közölte a londoni rendőrség.

22 afișări
Imaginea articolului Elhunyt a londoni merényletben megsérült román nő

Elhunyt a londoni merényletben megsérült román nő

„A március 22-én a Westminster-hídon elkövetett terrorista támadást kivizsgáló nyomozók megerősítették, hogy a 31 éves nő csütörtökön, április 6-án délután elhunyt” – közölte a Scotland Yard a honlapjukon közzétett közleményben.

A nő a merénylet óta orvosi ellátásban részesült.

A hivatalos tájékoztatás szerint a nő rokonait értesítették.

„Miután több mint két hétig küzdött az életéért, szeretett Andreea lányunkat, a csodálatos testvért, partnert, odaadó barátnőt (…) és a legszeretőbb életet, akit csak el tudnak képzelni, brutális és kegyetlen módon kiragadták az életünkből. Mindig úgy fogunk rá emlékezni, mint életünk fénysugarára, amelyik örökké világítani fog szívünkben. Andreeának sajnos már nem kellenek a neki felajánlott pénzösszegek, így szeretnénk eladományozni. (…) Nem tudtunk volna átmenni ezeken a megpróbáltatásokon és fájdalmas heteken a londoni rendőrség, a brit kormány és minden érintett ügyosztály támogatása nélkül” – áll a lányhoz közelállók által küldött üzenetben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici