Ghinea: az USR tagjai döntik el, hogy a párt zárva marad-e olyan emberek előtt, mint Cioloş

Cristian Ghinea, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) parlamenti képviselője csütrötk este Facebook-bejegyzésben közölte, a párt tagjai a kongresszuson döntik el, hogy az USR „zárva marad-e olyan emberek előtt, mint Dacian Cioloş vagy Vlad Voiculescu, vagy nyitottak lesznek”.

18 afișări
Imaginea articolului Ghinea: az USR tagjai döntik el, hogy a párt zárva marad-e olyan emberek előtt, mint Cioloş

Ghinea: az USR tagjai döntik el, hogy a párt zárva marad-e olyan emberek előtt, mint Cioloş

Azt mondja, Cioloş és Nicuşor Dan kiegészítik egymást.

„Maradok a véleményemnél: a reformpárti és becsületes erők helye az USR-ben van. Nicuşor Dan és Dacian Cioloş kiegészítik egymást, és egy ernyő alatt kellene dolgozniuk. Az USR jövője, az hogy milyen párt akar lenni, zárva marad-e olyan emberek előtt, mint Dacian Cioloş vagy Vlad Voiculescu, vagy nyitva áll minden hozzáértő és becsületes ember előtt, a kongresszuson döntik el az USR tagjai. Kedves USR-esek: ez egy nagyon fontos szavazás lesz. A kongresszuson eldöntjük, milyen USR-t akarunk, és miylen erő fog szembeszállni a korrupt politikai osztállyal” – írta a politikus, aki a Cioloş-kabinet európai uniós alapokért felelős minisztere volt.

Dacian Cioloş volt miniszterelnök csütörtök este közölte, úgy döntött nem csatlakozik a Mentsétek meg Romániát Szövetséghez (USR). Azt mondja, a Nicuşor Dannal folytatott egyeztetések nyomán jutott erre az elhatározásra, úgy értékeli, belépése miatt széteshet az USR, ezt pedig nem szeretné.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici