Hét kilométeres kamionsor a nagylaki vámnál, elsősorban a kilépési oldalon nehézkes a forgalom

A Nagylak–Arad autópálya határátkelőjén, a román–magyar határon nehézkesen halad a forgalom a magyarországi kamionstop miatt. A kilépési oldalon 7 kilométeres a kamionsor.

22 afișări
Imaginea articolului Hét kilométeres kamionsor a nagylaki vámnál, elsősorban a kilépési oldalon nehézkes a forgalom

Hét kilométeres kamionsor a nagylaki vámnál, elsősorban a kilépési oldalon nehézkes a forgalom

Mintegy 7 kilométeren áll a kamionsor a Nagylak–Arad autópálya Nagylak II – Csanádpalota határátkelőnél, ami már valamivel jobb helyzetet jelent, mint hétfőről keddre virradó éjjel, amikor mintegy 15 kilométeren várakoztak kilépésre a nagyteherautók.

A Romániából történő kilépésnél mintegy 100 perc a várakozási idő az autópályán – derül ki a határrendészet internetes oldalán található applikációból, ám a kamionsofőrök azt mondják, inkább két órán keresztül várakoztak a kilépésre.

Az ország nyugati határán a leghosszabb várakozási idő, 400 perc a Szatmár megyei Peténél várható, illetve Borsnál, ahol 240 percet állnak a kamionok.

Magyarországon a húsvéti ünnepek miatt román idő szerint április 13-án 23 órától április 14-én 23 óráig, illetve április 15-én 23 órától április 17-én 23 óráig korlátozták a 7,5 tonnánál nagyobb teherautók közlekedését.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici