Kihallgatják a kútba esett kisfiú édesanyaját és nagymamáját

Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás annak a Teleorman megyei kisfiúnak az ügyében, aki kedden tíz órát töltött egy kútban, amíg a tűzoltóknak sikerült felhúzniuk. Kihallgatják a gyermek édesanyaját és nagymamáját is.

59 afișări
Imaginea articolului Kihallgatják a kútba esett kisfiú édesanyaját és nagymamáját

Kihallgatják a kútba esett kisfiú édesanyaját és nagymamáját

Georgică Ivănescu, a Roşiorii de Vede-i bíróság mellett működő ügyészség ügyésze elmondta, egyelőre ismertlen elkövető ellen zajlik bűnvádi eljárás gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt. „Ott vannak a rendőrök, és kihallgatják a rendőröket” – mondta el a MEDIAFAX érdeklődésére az ügyész.

Teodora Dragole, a Teleorman megyei rendőrség szóvivője közben arról számolt be, hogy kihallgatják a kisfiú édesanyját és nagymamáját.

„Az édesanya és a nagymama kihallgatáson van a crângeni-i rendőrőrsön. Az édesapa Bukarestben van a fiúnál, a kórházban” – nyilatkozta a MEDIAFAX tudósítójának a rendőrségi szóvivő.

A kisfiú kedden tíz órát töltött egy kútban, félig vízben, 16 méter mélységben, mire a tűzoltóknak sikerült felhúzniuk.

A gyermek állapota súlyos, a bukaresti Grigore Alexandrescu kórház intenzív osztályán fekszik.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici