Ludovic Orban: Dacian Cioloşok ezrei vannak a PNL-ben, akiknek nem adatott meg a Dacian lehetősége

A Nemzeti Liberális Pártban (PNL) Dacian Cioloşok ezrei vannak, akiknek nem voltak hasonló lehetőségeik, hogy támogassák azoknak a tisztségeknek a betöltésében, amelyeket a volt kormányfő betöltött – jelentette ki pénteken Craiován Ludovic Orban, aki megpályázza a párt elnöki tisztségét.

30 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Dacian Cioloşok ezrei vannak a PNL-ben, akiknek nem adatott meg a Dacian lehetősége

Ludovic Orban: Dacian Cioloşok ezrei vannak a PNL-ben, akiknek nem adatott meg a Dacian lehetősége

„Dacian Cioloşok ezrei vannak nálunk, akiknek nem voltak hasonló lehetőségeik, hogy támogassák azoknak a tisztségeknek a betöltésére, amelyeket betöltött” – fogalmazott.

Hozzátette: ezek a Dacian Cioloşok a PNL-ben maradtak, és esély van arra, hogy a felszínre kerüljenek, és „tisztességgel és méltósággal” lássanak el különböző tisztségeket.

Ludovic Orvan egyúttal bírálta Lia Olguţa Vasilescu munkaügyi miniszter, illetve a Szociáldemokrata Párt (PSD) craiovai polgármesterjelöltjét, Mihail Genloiut, akik „kutyusnak”, „marionettnek” nevezett.

„Miután a polgármester asszonyka elmenekült, miután a polgármester asszonyka, akit egy évvel azelőtt választottak meg, elhagyta őket, nem tudom elhinni, hogy Craiova lakosai megválaszthatják Olguţa kutyusát, mégiscsak gondolkodó emberek, akik el tudják dönteni, hogy olyan ember kerüljön a városháza élére, aki megáll a saját lábán, s nem tesznek oda egy marionettet, akit telefonon a Demi Dobrescu úti irodából irányítanak” – mondta a liberális politikus.

Ludovic Orban különben Raluca Turcannal, a PNL ügyvivő elnökével érkezett pénteken Craiovára, hogy támogassák a kampányban Mario Ovidiu Opreát, a liberálisok polgármesterjelöltjét.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici