Május elsejei rendőrségi mérleg: 471 bevont jogosítvány, 8652 pénzbírság

Május elsején a rendőrök 471 gépjárművezetői jogosítványt vontak be, és 8652 pénzbírságot róttak ki összesen csaknem 3 millió lej értékben. Az 112-es egységes sürgősségi hívószámra érkező értesítések nyomán 2813 esetben szálltak ki a helyszínre – közölte kedden a Román Rendőrség.

24 afișări
Imaginea articolului Május elsejei rendőrségi mérleg: 471 bevont jogosítvány, 8652 pénzbírság

Május elsejei rendőrségi mérleg: 471 bevont jogosítvány, 8652 pénzbírság

Mint a közleményből kiderül, a rendőrök 400 ellenőrző akciót tartottak, és 616 bűncselekmény esetében indítottak bűnvádi eljárást.

A 8652 pénzbírság közül a legtöbbet, 7415-öt a közúti szabályok be nem tartása miatt rótták ki, ezekből 3853 a sebességkorlátozás túllépése miatt történt.

Május elsején 471 jogosítványt vontak be, ezek közül 43-at ittas vezetés miatt, 245-öt pedig a sebességkorlátozás túllépése miatt.

A nap folyamán ugyanakkor 138 személyt értek tetten bűncselekmény elkövetése közben, 11 körözés alatt személyt kaptak el, és további 21 olyan személyt, akiket bűncselekmények elkövetésével gyanúsítanak – áll a rendőrségi közleményben.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici