Tűz ütött ki egy vonaton, amin ötvenen utaztak Ploieşti és Brassó között. Nincsenek sérültek

Tűz ütött ki péntek reggel a 3023-as Regio jelzésű, Dél-Ploieşti és Brassó között közlekedő vonaton, amelyen ötvenen utaztak. A lángokat a vasúti személyzetnek gyorsan sikerült megfékeznie, senki sem sérült meg.

19 afișări
Imaginea articolului Tűz ütött ki egy vonaton, amin ötvenen utaztak Ploieşti és Brassó között. Nincsenek sérültek

Tűz ütött ki egy vonaton, amin ötvenen utaztak Ploieşti és Brassó között. Nincsenek sérültek

A Román Vasúttársaság (CFR) tájékoztatása szerint a lángok 6:50 óra körül, Alsótömös és Derestye között csaptak fel az egyik vagon féksarujánál, a személyzet gyorsan eloltotta a tüzet, és a szerelvény biztonságosan haladhatott tovább.

A CFR ugyanakkor arra is rámutat, hogy a vonaton utazó mintegy ötven személy nem volt veszélyben, a szerelvény azonban 13 perc késéssel érkezett a végállomásba, vagyis Brassóba.

A hivatalos tájékoztatás szerint ezeknek a vagonoknak a féksaruját nemrég cserélték újra, a Predeal és Derestye közötti lejtőn, ismételt fékezés mellett túlhevültek.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici