Temesváron fogtak el egy férfit, aki egy spanyolországi börtönből szökött meg

A temesvári rendőrök elfogtak egy 46 éves férfit, aki a nemzetközi körözés alatt állt, miután megszökött egy spanyolországi börtönből – közölte pénteken a Román Rendőrség.

28 afișări
Imaginea articolului Temesváron fogtak el egy férfit, aki egy spanyolországi börtönből szökött meg

Temesváron fogtak el egy férfit, aki egy spanyolországi börtönből szökött meg

A közlemény szerint a férfit személy elleni bűncselekmény miatt ítélték korábban letöltendő szabadságvesztésre, de megszökött, így európai letartóztatási parancsot adtak ki ellene.

„Az érintettet egy spanyolországi börtönben tartották fogva, de január folyamán kapott egy négynapos eltávozást. Ezt követően azonban nem tért vissza” – derül ki a rendőrségi közleményből.

A temesvári rendőrök 24 órás letartóztatásba helyezték, és megkezdik a kiadatás folyamatát.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici