Vizsgálat egy rendőr ellen, aki figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos táblát. Négyen megsérültek

Vizsgálat indult egy nagyszebeni rendőr ellen, aki az intézmény autóját vezetve, figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos táblát, behajtott egy egyirányú utcába, ott egy másik autóval ütközött, és négy személy megsérült.

33 afișări
Imaginea articolului Vizsgálat egy rendőr ellen, aki figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos táblát. Négyen megsérültek

Vizsgálat egy rendőr ellen, aki figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos táblát. Négyen megsérültek

A Szeben megyei rendőrség közrendért felelős osztályának rendőre ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnapról hétfőre virradóra egy rendőrautó behajtott egy egyirányú utcába, majd egy útkereszteződésben nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő taxinak, és összeütköztek.

„A balesetben enyhén megsérült az 54 éves taxisofőr, a taxi egyik utasa, illetve két rendőr” – nyilatkozta hétfőn a MEDIAFAX tudósítójának Luciana Lazăr rendőrségi szóvivő.

Azt mondja, a rendőrség berkeiben fegyelmi eljárás indult a balesetet okozó rendőr ellen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici