Cină festivă şi muzică de operă live, oferite de Marian Vanghelie românilor din diaspora

Hotelul Phoenicia din Bucureşti, devenit cunoscut pentru petrecerile "marca Vanghelie", a găzduit, sâmbătă seară, o cină festivă organizată de primarul Sectorului 5 în cinstea reprezentanţilor românilor din diaspora şi a invitaţilor săi din Italia, din Sectorul 7 al Romei.

423 afișări
Imaginea articolului Cină festivă şi muzică de operă live, oferite de Marian Vanghelie românilor din diaspora

Cină festivă şi muzică de operă live, oferite de Marian Vanghelie românilor din diaspora (Imagine: Adel Al Haddad/Mediafax Foto)

Marian Vanghelie, gazda evenimentului, a deschis seara printr-un discurs de circa douăzeci de minute.

Social-democratul le-a vorbit invitaţilor despre proiectele sale referitoare la diaspora, având în vedere că este şi deţinător al titlului de fondator al Consiliului de onoare Bucureşti-Diaspora.

Apoi, cei cira 200 de invitaţi au avut parte de o recepţie prezentată de Lavinia Şandru.

Micii şi berea oferite galanton de primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, acum câţiva ani, în fumul pătrunzător al grătarelor din Parcul Izvor, s-au redus la simple amintiri.

Felurile de mâncare puse la dispoziţie, select şi cu dărnicie, de reprezentanţii hotelului, s-au asezonat cu recitalurile live, care au combinat satira politică şi opera italiană.

În atmosfera sălii Ball Grand Room a hotelului Phoenicia, muzica live a făcut casă bună cu mâncărurile oferite.

Atmosfera a fost încinsă de satira politică din cântecele lui Radu Pietreanu, de la Vacanţa Mare.

Acesta i-a imitat, spre amuzamentul celor prezenţi, pe colegii de partid ai lui Vanghelie, respectiv Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

De asemenea, românii din diaspora au aplaudat la scenă deschisă, în picioare, melodii cele din opera italiană, cântate live de un duo de tineri artişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici