VIDEO  Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Victor Alistar, membru CS din partea societăţii civile, şi Marius Oprea, istoric

Marius Tucă Show începe diseară, la ora şapte, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţii de azi sunt Victor Alistar, membru CS din partea societăţii civile, şi Marius Oprea, istoric.

113 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Victor Alistar, membru CS din partea societăţii civile, şi Marius Oprea, istoric

Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Victor Alistar, membru CS din partea societăţii civile, şi Marius Oprea, istoric

AUTOR: Luiza Moldovan

Astăzi e despre mecanismele de reglare ale Justiţiei, despre multele neregularităţi din sistemul judiciar, despre chiolhanuri cu magistraţi şi derbedei penali. Despre ponderi în structura CSM şi despre cum îşi bagă Politicul nasul unde nu-i fierbe oala, diseară, de la şapte, într-un interviu marca "Marius Tucă", la Aleph News şi pe alephnews.ro.

Marius Oprea vine în partea a doua a emisiunii şi analizează din perspectivă istorică tot ce se întâmplă acum pe scena politică de la noi.

Marius Tucă Show, diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Pentru că, "Până acum, oamenii nu au găsit un alt drum spre adevăr decât greşeala" (Nicolae Iorga).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici