VIDEO  Marius Tucă Show începe diseară de la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro

Astăzi vin: Mihai Constantinescu, directorul al Festivalului Naţional George Enescu, Corina Macri - Preşedinta Federaţiei Sindicatelor din Industria Ospitalităţii, şi Dan Chitic – avocat.

173 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show începe diseară de la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro

Marius Tucă Show începe diseară de la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro

Autor: Luiza Moldovan

Cel mai de anvergură eveniment de muzică clasică din lume, Festivalul George Enescu, s-a încheiat acum trei zile. Vorbim de 32 dintre cele mai bune orchestre ale lumii, 3500 de artişti români şi străini strălucitori, 75000 de spectatori numai în România şi milioane în toată lumea, prin streaminguri online şi canale de televiziune.

Cum e să gestionezi un eveniment de o asemenea anvergură, mai ales într-o perioadă de criză sanitară, cu restricţii de tot felul, cum să-i împaci pe artişti cu masca şi limitările, cum se simte acum, la trei zile după încheierea festivalului, întreaga echipă? Afli diseară, de la Mihai Constantinescu, directorul celui mai mare festival de muzică clasică din lume.

Corina Macri este Preşedinta Federaţiei Sindicatelor din Industria Ospitalităţii şi este semnatara unei scrisori deschise adresate Parlamentului României, Guvernului României, cu trimitere directă către Ministerul Economiei. În document, Corina Macri atrage atenţia asupra efectelor deosebit de periculoase pe care le au restricţiile impuse, fără cap şi coadă, ale Guvernului. Vine la Marius Tucă Show pentru a atrage atenţia asupra modului în care riscă să se ducă în cap Industria Osapitalităţii de la noi.

Avocatul Dan Chitic vine la Marius Tucă Show pentru clarificări necesare asupra modului din ce în ce mai discriminatoriu în care acţionează Guvernul, deşi nu are niciun temei juridic. Deşi nu forţează fizic vaccinarea, guvernul o impune prin constrângeri şi limitări – pârghii sigure pentru îngenuncherea oamenilor. Vorbim despre ceea ce Toquville numea “despotism democratic” – oamenii vor accepta de bună-voie ca drepturile lor să fie călcate în picioare, ba chiar îşi vor dori asta. Dan Chitic are un discurs obiectiv şi vorbeşte cu legea pe masă, aşa că vino diseară să-l vezi la cel mai urmărit show al momentului – Marius Tucă Show – la Aleph News.

Diseară, la şapte. Pentru că „Oamenii sunt atât de îndrăgostiţi de egalitate, încât ar prefera să fie egali în sclavie decât inegali în libertate” (Alexis de Toqueville – gânditor politic)

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici