VIDEO  Marius Tucă Show diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Adrian Naidin, artist, Gheorghe Piperea, avocat, şi dr. Alexandru Rafila, vice-preşedintele Camerei Deputaţilor

Poţi să-i iei tot ce are, dar să nu-i iei niciodată muzica. Şi nici violoncelul. Adrian Naidin face haz de necaz, dar ia muzica în serios. La finalul săptămânii are un altfel de concert, cu puţini spectatori. El cântă la fel şi pentru unul şi pentru mii. Pregăteşte-te că vine cu violoncelul diseară. Sunt nedespărţiţi.

226 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Adrian Naidin, artist, Gheorghe Piperea, avocat, şi dr. Alexandru Rafila, vice-preşedintele Camerei Deputaţilor

Marius Tucă Show începe diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Adrian Naidin, artist, Gheorghe Piperea, avocat, şi dr. Alexandru Rafila, vice-preşedintele Camerei Deputaţilor

Autor: Luiza Moldovan

Am fost anunţaţi de aseară de preşedintele Iohannis, care, în vară, oprise pandemia, că acum a reluat-o şi nu stăm bine. Aşa că urmează alte restricţii. Amnesty International spunea ieri că ”dreptul la libertatea de exprimare a fost atacat la nivel global, în contextul pandemiei”. Despre libertate în democraţie vorbesc Marius Tucă şi Gheorghe Piperea diseară.

Guvernul propus de Dacian Cioloş a picat în Parlament cu un vot istoric şi criza politică nu pare că se sfârşeşte prea curând. Şi nici cea sanitară. Şi nici cea economică. Cum ieşim din toate aceste crize? Alexandru Rafila are nişte soluţii.

De la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. “Asociază-te cu oameni de calitate, dacă vrei să ai o reputaţie bună; mai bine rămâi singur, decât într-un anturaj nepotrivit.” (George Washington)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici