Valentin Stan critică ordonanţele „stupid” militare: Este o bătaie de joc că Guvernul acceptă ca oamenii să meargă în zonele roşii şi apoi să se întoarcă acasă

Ediţie specială ”Marius Tucă Show”, vineri, 10 aprilie, de la ora 17.00. Invitat a fost analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”.

5293 afișări
Imaginea articolului Valentin Stan critică ordonanţele „stupid” militare: Este o bătaie de joc că Guvernul acceptă ca oamenii să meargă în zonele roşii şi apoi să se întoarcă acasă

LIVE Valentin Stan critică ordonanţele „stupid” militare: Este o bătaie de joc că Guvernul acceptă ca oamenii să meargă în zonele roşii şi apoi să se întoarcă acasă

Valentin Stan şi Marius Tucă au dezbătut cele mai importante subiecte din vremea coronavirusului, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro:

 

Marius Tucă: As vrea sa incep cu indemnul presedintelui sa facem Pastele impreuna

Valentin Stan: Pe tine nu te-a invitat? Pe mine m-a invitat. Acest om e trup din trupul natiunii si el s-a gandit cum sa iti fie ţie bine. A spus ca va sarbatorii Învierea Domnului impreuna cu sotia sa, Carmen. Si ca asta se astepta sa facem cu totii.

 

T: Despre oamenii care pleaca in Germania- sa culeaga sparanghel - de pe aeroportul din Cluj, ce ne spuneti?

V.S : Este o bataie de joc, guvernul accepta ca oameni sa mearga in zonele rosii si apoi sa se intoarca acasa. Asta este o parte foarte consistenta a modului in care acesti derbedei isi bat joc de noi.

Dupa ce am aflat ca oamenii care vin din zonele rosii trebuie pastrati in carantina 2 saptamani si am tot avut mii si mii de romani care au venit fara a fi opriti nicaieri. La momentul de fata, guvernul accepta ca oameni sa mearga in zonele rosii sezonier ca sa se intoarca apoi acasa si sa facem apoi ce?

De ce ai regim de urgenta cu politie pe strazi cand niste baieti asimptomatici se plimba transfortalier si fac transfer posibil de coronavirus, in timp ce bucati din tara sunt izolate în urma unor ordonanţe stupid militare.

Nemtii vorbesc foarte mult de pasaportul imunitar. Testeaza masiv si in momentul in care a constat ca ai trecut prin infectie te valideaza sa mergi si sa scoti economia Germaniei din abis. Adica sa te duci la munca.

In America, asimptomaticii merg la munca, iar in Romania stau inchisi in casa. Aia care ar putea reporni economia stau in casa iar sezonierii se plimbă.

În timp ce sezonierii merg in Europa sa aduca noi transporturi de coronavirus. 

T: Presedintele s-a dus la Consiliul Europei si a pledat pentru muncitorii romani.

V.S: Sigur, sa le asigure Europa drumul. Cand isi bate joc de mine unul care isi face treaba pentru ca ii cade greu in discursuri publice si ma invita sa fac Pastele cu doamna Carmen, am asa o jena existentiala

(...)

V.S: Niste imbecili din presa au spus ca s-a militarizat spitalul din Suceava. Baietii astia nu si-au facut ochii roata prin Europa cica democratica sau China, Rusia, spune-mi unde dintre aceste tari au mai fost pusi militari la conducerea spitalelor?

Tucă: Nicaieri

V.S Nu va e rusine sa mai stati in doua picioare vorbind catre aceasta natiune toate ineptiile?. Unde s-au mai pus milititari in in fruntea spitalelor? Oamenii in halate albe au si aceasta problema. O sa vezi reactiile oamenilor. Orban fiind intrebat pe 5 aprilie despre teste a declarat ca se testeaza persoane de contact ale persoanelor infectate, nu medici

Tucă: Eu cred ca Flutur n-a avut coronavirus.

V.S: Eu stiu? Dupa presupunerea mea, noi suntem tara numarul 1 la imunizare naturala. Datorita sezonierilor care pleaca si se intorc in tara

Tucă: Dintr-un sat de langa Suceava au plecat oamenii cu autocarele spre Cluj si de acolo la munca in Germania.

T: In capitolul doi al ordonantei nr.7, scria ca sunt premise zborurile pentru lucratori sezonieri. Si faceau pe prostii ieri ca ei nu stiu ce e cu toti acei oameni de la Cluj. Boc a spus ca o sa cada capete, ce capete au cazut?

V.S Sunt ordonante successive care pregatesc aceasta mizerie. Ala  a aeroport s-a trezit cu un buluc de oameni, oameni care au venit cu autoritatea suprema de sus nu au putut fi opriti de nimeni. Ai vazut mascarada? I-au pus sa stea la o distanta de un metru

Uite cum se moare in Spania si la noi nu se moare. Tu stii cine moare in Romania? Nu testezi. Aia testeaza 30.000 pe zi si in cateva zile vor testa 80.000 de mii pe zi pentru ca sunt autoritati responsabile. 

Acesti fraieri nu au invatat nimic din abc ul inaltei demnitati in care au fost investiti de poporul roman. Nu ai voie sa te compare cu alte tari. Incerci sa tragi spuza pe turta ta. Tu nu testezi.

 

T: Flutur este imun, el se intoarce la munca, asta e o alta bataie de joc. Vorbim de repornirea economiei. Tu ii tii pe oamenii tai inchisi in casa si aia pleaca la cules de sparanghel si se inghesuie in aeroport, in avioane?

V: Si-au dat seama la a 8 ordonanta ca oamenii trebuie sa merga sa isi faca RAR-ul

Daca aici vezi limita si frontiera inteligentei a acestor oameni eu te intreb. De ce ii mai tii? Ce faci cu astia? Tragedia e ca nici pe partea cealalta a gardului nu ai ceva sa inlocuiasca aceasta inflatie de prostie.

 

V: Arafat nu stie cum este cu testarile, el nu stie cum si cat se testeaza pentru ca are un coleg care se ocupa numai cu asta. In tara asta de impecili, unul singur stie cum e cu testarile. Stii cum s-ar afla daca nu se testeaza suficient? Sunt multi care sunt testati dupa ce au murit

V: Tu testezi morţii in Romania cand nu testezi nici vii?

T: In momentul in care Orban cand este intrebat de testari bate campii, ce te astepti sa faca Arafat, sa ii testeze el? Presedintele n-a avut absolut nicio empatie. A avut un discurc jalnic. Nu a spus nimic.

V.S. Exista un caz al unei asistente care a incercat sa se imbrace cu un costum care nu o incapea masura fiind prea mica.

 

Tucă: Raed arafat nu are nicio putere la spitalul din Suceava este un spital militarizat.

V.S. Bati la usi deschise. Daca nu stie cate teste se fac nu crezi ca ar fi bine sa stea in izolare putin? Oamenii trebuiau incurajati. 25% din cadrele medicale au ramas. Nu fuge nimeni de munca si nu face nimeni figuri. Avem nevoie se securizam spitalele, nu sa le militarizam. La conducere se afla prostia de aia punem militari la conducerea spitalelor, nu ca ar fi medicii militari mai buni decat cei civili. Daca in Ro nu se va relua economia in Aprilie va dura 10 ani sa ne revenim. Fitch Ratings : Estimam ca reduce PIB cu 30 % in europa, 30% pentru economia europei inseamna moarte clinica. Fitch se asteapta ca rata somajului sa ajunga la 10% in SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici