Video. Exclusiv la Marius Tucă Show, Valentin Stan despre punctul de vedere al Academiei Române privind educaţia online: ”îndobitocirea se realizează prin manipulare. Exact ce a spus şi Cristi Puiu"

  • V. Stan este de acord cu declaraţiile preşedintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop, care spune că nu ne putem imagina şcoala făcută la distanţă, este o exagerare şi o lipsă de respect
  • V. Stan consideră că I.A. Pop şi Cristi Puiu subliniază acelaşi lucru că ”îndobitocirea se realizează prin manipulare”
  • V. Stan: Cristi Puiu a fost pus la zid pentru că a zis că atunci când ni se va zice să mergem în mâini, unii o să meargă în mâini
1434 afișări
Imaginea articolului Video. Exclusiv la Marius Tucă Show, Valentin Stan despre punctul de vedere al Academiei Române privind educaţia online: ”îndobitocirea se realizează prin manipulare. Exact ce a spus şi Cristi Puiu"

Sursa foto: captură video / Marius Tucă Show

Valentin Stan a vorbit despre punctul de vedere al preşedintelui Academiei Române privind educaţia online, spunând că acesta a folosit un cuvânt cheie – îndobitocire, referindu-se la situaţia în care oamenii învaţă doar ce li se spune.

”Exagerare şi lipsa de respect faţă de acest popor. Îndobitocire. Asta spune preşedintele Academiei Române. Îndobitocirea se realizează prin aceste forme prin care oamenii învaţă doar ce li se spune, merg pe minima rezistenţă. Exact ce spune Cristi Puiu, lucru pentru care a fost pus la zid: când o să vă zică să mergeţi în mâini, o să mergeţi în mâini”, a spus Valentin Stan.

Analistul politic a adus în discuţie şi cele trei scenarii ale preşedintelui Iohannis legate de începerea şcolii, în condiţiile în care ”băieţii care conduc această ţară habar nu au ce e aia educaţie online. (...) Academia Română spune că cei care au bulibăşit ţara, cei care au încurcat dramatic destinul neamului, nu sunt românii, ci aceşti penibili de guvernanţi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici