VIDEO Marius Tucă Show. Emisiunea din 27 aprilie, cu medicul Adrian Marinescu şi fotbalistul Adi Mutu

106 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show. Emisiunea din 27 aprilie, cu medicul Adrian Marinescu şi fotbalistul Adi Mutu

La un an şi mai bine de la declararea pandemiei, noi studii arată că distanţarea socială nu a făcut diferenţa în răspândirea virusului, că suntem la fel de expuşi dacă ne aflăm la 20 de metri de o persoană infectată cum am fi dacă am sta la 2 metri de aceasta. Prin urmare, restricţiile impuse de autorităţi la noi au indus un fals sentiment de protecţie. Mai adaugă şi purtatul măştii pe stradă, mai adaugă închiderea magazinelor la ore stabilite în funcţie de criterii neclare şi tot scenariul distanţării, limitării, #nucarecumvasă şi altele de genul ăsta capătă valenţe caraghioase.

Aici, prefectul Capitalei, Alin Stoica, anunţă triumfalist că vor fi ridicate anumite restricţii, dincolo, ne spune să nu ne aruncăm prea mult, că n-avem voie nici chiar aşa. De Înviere avem voie dar n-avem voie, putem dar nu putem, ştim dar nu ştim. Campania de vaccinare merge, dar interesul pentru acest lucru pare să fie în scădere. Normalul şi absurdul încep să devină prieteni până într-acolo, încât nu mai poţi să-l discerni pe unul de celălalt.

Despre vaccinuri şi absurd în pandemie vorbim diseară la Marius Tucă Show cu medicul Adrian Marinescu.

E golgheter all-time al României, pe acelaşi palier cu Gică Hagi. Îi antrenează pe tricolorii mici ai României. Sub îndrumarea lui, cei mici au făcut o impresie extraordinară la Campionatul European de Tineret de acum doi ani, când au terminat la egalitate cu Olanda şi Germania şi s-au impus în faţa Ungariei. Mai nou, Beitar Jerusalem i-a propus Briliantului să preia echipa.

Adi Mutu vine diseară la Marius Tucă Show, la Aleph News, pentru o discuţie deschisă despre fotbal şi alţi demoni.

Diseară, de la şapte. "Sângele urlă ca lupii la lună / simt de pe acum / mirosul din floarea de cais / ce stă să iasă la lumină".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici