VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitatul de luni – profesorul Valentin Stan

Un nimic pe nume Cîţu reţine, paradoxal, atenţia publicului în aceste zile cu un nou dosar american, de data asta mult mai serios ca primul – o ţeapă dată unei bănci.

502 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitatul de luni – profesorul Valentin Stan

Marius Tucă Show începe diseară la 19.00, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitatul de azi – profesorul Valentin Stan

Între timp, un alt nimic, pe nume Iohannis vine la Zilele Marinei în smoking şi papion şi nu uită să-şi ia cu el desaga cu sfaturi anti-Covid, ca un tată iubitor. Grija marelui om de stat ne doare.

Vino diseară la Marius Tucă Show să-l vezi pe profesorul Valentin Stan. Se alege ceva de capul lui Cîţu sau omul e deja istorie?

Marius Tucă Show, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Politica nu are nicio relaţie cu morala" (Niccolo Machiavelli).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici